Oogstdiner
In de maand september organiseert Rotterdam de Boer op verschillende Oogstdiners, onder het motto ‘ Eet natuurlijk lokaal!’ Met andere woorden: oogstdiners van superlokale seizoensgroenten bereid door topkoks, voor Rotterdammers. Trompenburg met het voedselbos ‘De Overtuin’,
doet hier aan mee!Deze gerechten worden klaargemaakt door niemand minder dan Efthymia Veliskaki van restaurant Renilde. Zij werd in 2023 benoemd tot New Generation Chef die een podium bieden voor talentvolle chefs die de transitie naar gezond en duurzaam eten vertalen naar verleidelijke, smaakvolle gerechten.
Schuif gezellig aan en geniet van een 4 gangen plus diner (€59,50) met ingrediënten uit ons eigen Voedselbos inclusief aperitief en amuse (exclusief dranken). Een begeleidend wijnarrangement is tevens beschikbaar en daarnaast schenken we dranken uit ons biologische drankenassortiment.
Programma:
18:30: Ontvangst met aperitief /amuse
18:45: Wandeling + rondleiding door het voedselbos ‘De Overtuin’
19:30: Aan tafel
+- 22:30: Einde
Klik hier voor tickets voor het Oogstdiner